Все буде Україна!

Що таке рівень рН?

Все про натуральне олужнення організму

pH (pondus Hydrogenii – “питома вага водню”) – це міра активності іонів водню в аналізованій рідині (середовищі). При pH рівному 7,0 говорять про нейтральне середовище. ,9 до 0) Лужне середовище має високий рівень pH (від 7,1 до 14,0).
У процесі обміну речовин в організмі утворюється велика кількість кислот та лугів.
Між кислотами та лугами підтримується кислотно-лужна рівновага КЩР.
Дослідження показують, що більш ніж у 90% людства ця рівновага кислот і лугів в організмі порушена в кислий бік, тобто більше 90% населення земної кулі страждає в наш час від синдрому окислення.
Всі напої, які ми п’ємо (у тому числі й вода), всі продукти, які ми їмо – ​​всі вони є кислотою чи лугом. Кислотність чи лужність будь-якого продукту характеризує показник pH. І лікарі, і вчені кажуть: pH – фактор, що визначає здоров’я людини.
Важко заперечити, що олужнення організму еквівалентне його оздоровленню.

Мало хто знає, але від переважання в організмі людини кислоти або лугу залежатиме те, до яких захворювань буде схильна людина. рH крові здорової людини, за останніми медичними дослідженнями, становить 7.35-7.45, що свідчить про переважання в організмі лугу.

Однак кислотно-лужний баланс крові у людей завжди в лужній зоні, тоді як слина і сеча при закисленні організму зміщують показники pH в кислу сторону.
При олужуванні організму він, навпаки, зміщується в лужний бік. Таку людину застудні та вірусні захворювання обходитимуть стороною.
Чому? Та тому що інфекції та запальні процеси розвиваються завжди в кислому середовищі. Бактерії – збудники простудних захворювань можуть розмножуватися виключно в кислому середовищі, а потрапляючи в лужне середовище, вони гинуть. Наприклад, господарське мило протягом багатьох років є ворогом номер один для всіх видів бактерій і використовується для «лужності» поверхні рук перед вживанням їжі.
Або під час застуди ми п’ємо гаряче молоко з медом – молоко та мед лужні продукти, потрапляючи в організм, вони підвищують лужність та сприяють одужанню. Чай з лимоном – також є лужним розчином (особливо якщо його не солодкувати), що також застосовується під час застуди.

рН сечі

Якщо рівень рН сечі коливається в межах 6,0–6,4 вранці та 6,4–7,0 вечорами, то організм функціонує нормально. Найбільш оптимальний рівень – трохи кислий, у межах 6,4–6,5. Значення рН сечі нижче 5,0 говорить про її різку закисленість, вище 7,5 – про її різко лужну реакцію.

pH слини

Зазвичай кислотність змішаної слини людини дорівнює 6,8–7,4 pH, але при великій швидкості слиновиділення досягає 7,8 pH.

pH піхви

Нормальна кислотність піхви жінки коливається від 3,8 до 4,4 pH і в середньому становить 4,0–4,2 pH.

рН сперми

Нормальний рівень рН сперми знаходиться в межах від 7,2 до 8,0 рН. Відхилення від цих значень саме собою не сприймається як патологія. У той же час разом з іншими відхиленнями може свідчити про наявність захворювання.

рН сльози

В нормі – від 7,3 до 7,5 pH.

Кислотнолужна рівновага

Кислотнолужна рівновага – головне завдання людини на шляху до здоров’я. Вчені зробили відкриття, що кожен продукт має ще один важливий показник, який може мати сприятливий або, навпаки, згубний вплив на здоров’я людини. Йдеться про кислотне навантаження їжі.

Кислотнолужний баланс залежить від співвідношення у продукті компонентів, які у процесі обміну речовин утворюють кислоту або луг. Корисно знати, які продукти мають на організм окислювальну дію, а які продукти – олужуючу дію.

Ознаки закислення організму

Загальний стан: відсутність енергії, слабкість, хронічна втома, знижена температура тіла, озноб та відчуття холоду всередині організму, слабкий імунітет.

Емоційний стан: сум, чорні думки та депресія, відсутність радості, дратівливість і нервозність тощо. Голова: блідість обличчя, головний біль, запалені очі.

Репродуктивна система: виділення, запалення сечостатевих шляхів. Шлунок: підвищена кислотність шлунка, кисла відрижка, спазми та болі, гіперацидний гастрит та виразка шлунка та дванадцятипалої кишки.

Кишечник: спазми та біль у животі, анальні тріщини, запалення кишечника. Нирки та сечовий міхур: кисла сеча, печіння у сечовому міхурі та сечовій системі, каміння у нирках, запалення сечостатевих шляхів.

Дихальні шляхи: часті бронхіти та нежиті, ангіни, ларингіти, аденоїди, схильність до алергії та бажання відкашлятися. Шкіра: кислий піт, суха шкіра, почервоніння шкіри, подразнення в місцях підвищеного потовиділення, прищі, всілякі екземи, найчастіше сухі.

Нігті: тонкі, шаруються, ламаються, борозенки на нігтях і білі цятки.

М’язи: судоми та спазми в ногах, люмбаго, ревматичні болі, ломота. Кістки та суглоби – демінералізація скелета: остеопороз, рахіт, розм’якшення кісток, схильність до переломів, хрускіт у суглобах, біль у суглобах, подагра, біль у зв’язках та спині.

Система кровообігу: знижений тиск, мерзлякуватість, схильність до анемії, тахікардія.

Ендокринна система: виснаження залоз, крім щитовидної, яка, навпаки, має схильність до збільшення.

Порожнина рота: кисла слина, оголені коріння зубів, чутливі ясна та емаль, запалення мигдалин та носоглотки. Карієс, фарбування зубів, оскому під час вживання кислих або холодних продуктів.

Nano Soda для відновлення pH

Результати дослідження впливу NanoSoda на організм людини.

NanoSoda відновлює кислотно – Лужну рівновагу людини. NanoSoda Збільшує витривалість людини щонайменше на 20%. NanoSoda Прискорює відновлення після важких фізичних навантажень. NanoSoda ефективна при всіх видах та формах грибкових захворювань, включаючи РАК.

NanoSoda Відновлює обмін речовин у клітинах. NanoSoda Покращує засвоєння кисню тканинами, а також перешкоджати втраті життєво необхідного калію.

Всі органи людини мають свої параметри рН і можуть добре працювати лише за цих параметрів. Зміна цих параметрів веде до хвороб або навіть до загибелі людини.

Спосіб застосування для ВІДНОВЛЕННЯ pH:

Для Ефективного відновлення кислотно-лужної рівноваги необхідно приймати протягом місяця: Два рази на добу натщесерце 5-10 г Nano-Soda, попередньо розчинивши в теплій воді не більше 50 градусів.

Содові ванни слід приймати 2-3 рази на тиждень протягом місяця. Розчинити 1 упаковку NanoSoda у гарячій воді додати у ванну (температура близько 37 градусів), приймати протягом 60 – 180 хвилин. Не менше 60 хвилин.

Завдяки таким ваннам можна не тільки відновити КЩР, але й очистити організм від зашлакованості, активізувати лімфатичну систему, зробити шкіру м’якшою і шовковистою, також сода ідеально справляється з шкірою, що огрубіла, на п’ятах і ліктях.

Запишіться на консультацію

Наші менеджери нададуть Вам кваліфіковану консультацію щодо придбання та прийому Нано-Соди. Також, за телефоном Ви можете придбати натуральну соду з доставкою до Вашого міста. Комплект pH тестів (50 штук) безкоштовно.

МТС: 050 863 74 75
Київстар: 098 307 66 57
Viber: +380508637475

Купити натуральну соду з доставкою в Ваше місто

ви можете натиснувши кнопку нижче.

1 упаковка

519 грн.

Від 2 упаковок

450 грн./уп.

Від 5 упаковок

410 грн./уп.

Від 10 упаковок

380 грн./уп.

pH-тести (50 штук) у подарунок

Комплект pH тестів (50 штук) у подарунок до кожного замовлення від 2х флаконів.

До замовлень від 5 флаконів – у подарунок додається 2 комплекти тестів (100 смужок).