Все буде Україна!

NANO-SODA в спорті

NanoSoda ефективна практично при всіх навантаженнях. Покращує фізичний стан, позитивно впливає на основні функції працездатності організму. При постійному прийомі NanoSoda додає до 30% сили і витривалості спортсменам, а також відновлює організм.

Ефективність Nano Soda підтверджується у дослідженнях на таких видах спорту: Гімнастика та аеробіка, важка атлетика, плавання, веслування, легка атлетика, зокрема спринтерський біг, бокс, їзда на велосипеді

Наприклад, було відзначено покращення точності ударів у боксерів та точності влучення по м’ячу у тенісистів. Це говорить про те, що органічна сода має безпосереднє відношення до роботи нервово-м’язової функції.

У разі важкої атлетики чи культуризму, прийом соди збільшує рівень бікарбонату в організмі, знижуючи кількість молочної кислоти.

Чому сода — це корисно?

Низький рівень молочної кислоти дозволяє проводити більш тривалі тренування та змушувати м’язи довше скорочуватися. Дослідження також показали значні покращення результатів у бігунів та плавців на короткі дистанції (до 200 метрів), що вказує на переваги органічного бікарбонату натрію при аеробних навантаженнях.

Згідно з дослідженнями оптимальною дозою для спортсменів є 200 мг на 1 кг ваги тіла на добу (для спортсменів). У деяких випадках дозу можна збільшити до 400 мг, але виникає ймовірність побічних ефектів.

Для відновлення після фізичних навантажень також ефективні содові ванни. Слід приймати 1-3 рази на тиждень.

Як приймати ванну?

Розчинити NanoSoda у гарячій воді, додавши у ванну.

Температура води має бути близько 40-50 ° С, приймати протягом 30-60 хвилин. Для максимально швидкого відновлення содові ванни можна приймати відразу після активного фізичного навантаження.

Завдяки таким ваннам з NanoSoda можна не тільки відновитись, але й знизити вагу, очистити організм від токсинів та шлаків, активізувати лімфатичну систему, відновити Ph організму, зробити шкіру м’якшою та шовковистою. Також органічна сода ідеально справляється з шкірою, що огрубіла, на п’ятах і ліктях.

NanoSoda може застосовуватися при інтенсивних тренуваннях, для нормалізації кислотності, для збереження концентрації під час спортивного змагання, збільшення м’язової та моральної витривалості.

При неправильному дозуванні та поєднанні з іншими добавками має побічні ефекти!

Підходьте з розумом до прийому NanoSoda, а також до інших харчових та спортивних добавок. Консультуйтеся з лікарем та тренером.

Запишіться на консультацію

Наші менеджери нададуть Вам кваліфіковану консультацію щодо придбання та прийому Нано-Соди. Також, за телефоном Ви можете придбати натуральну соду з доставкою до Вашого міста. Комплект pH тестів (50 штук) безкоштовно.

МТС: 050 863 74 75
Київстар: 098 307 66 57
Viber: +380508637475